Nye medlemmer

Demensramte med deres pårørende er velkomne i vores venneforening

 

Vi søger løbende nye medlemmer

 Det ligger i sagens natur, at der i en forening som vores, er et frafald. I   foråret 2019 kom der  fire nye par til. Vi har her i starten af 2020 plads til flere. Kontakt vores formand som beskrevet neden under, og få en god snak med ham, hvis i ønsker at blive medlemmer.

 

I binder jer ikke til noget. I kan starte med at blive prøvemedlemmer i 3 måneder. Denne periode er gratis. Hvis I herefter finder, at det er noget for jer, kan I fortsætte som fuldgyldige medlemmer. Foreningens kontingent er pt. 50 kr om måneden pr. person.

 

 

 

Bliv en del af vores daglige netværk

Vores erfaring er, at personer der bliver ramt af  en demenssygdom, kan finde ro og tryghed i vores forening. Og for den pårørende giver det ny energi, til at klare en ofte svær dagligdag med en demensramt ægtefælle eller samlever. 

På vores pårørendemøder kan vi drøfte de svære spørgsmål og støtte hinanden. Vi kan grine og græde sammen, for vi er alle i samme båd.

 

 

Ove Bossow, Formand

Hvis du ønsker at blive medlem af DemensCafeens Venner, så udfyld nedenstående kontaktformular for yderligere oplysninger, så svarer vores formand Ove Bossow, dig.

Du kan også vælge at ringe til ham, på mobil nr. 22 86 02 57.

 

 

 

Når en demenssygdom flytter ind – som en ubuden gæst – opstår der som regel sorg, frustration og fortvivlelse hos den demensramte og den pårørende. I starten føler man ofte afmagt og at man står alene.

Men på et tidspunkt får man behov for kontakt til andre i samme situation. Dette var tilfældet for Inge og Svend, der neden under fortæller om denne svære tid.

En stor tak til Inge og Svend

 

 

 

 

 

2 + 7 =