Billeder fra rejser og udflugter

I vores venneforening har vi rejst sammen fra starten, ja faktisk før. For den første rejse til Harzen i 2013, fandt sted før vi stiftede foreningen i 2014. Det gode sammenhold gør, at den enkelte pårørende kan slappe af og nyde turen. For der er andre pårørende og frivillige, der kan og vil give en hjælpende hånd, hvis det er nødvendig. For den demensramte er det på samme måde. Hun/han føler sig værdsat, indkluderet og værdsat, og trygheden indfinder sig. Ud over at vise rejsebilleder, vil særlige begivenheder også blive vist. er kun et lille udpluk fra vores mange rejser og udflugter
Vi hjælper hinanden

Sommerferietur gik til Celle

Vores hovedbegivenhed er sommerferieturen i september måned. Her i 2021 havde vi fire overnatninger i den skønne by Celle syd for Hamburg.

Se billederne derfra ved at klikke her

Magisk jul i Skulpturparken Blokhus 23. november 2021

Demensfællesskabet Østjylland havde tilrettelagt turen til Skulpturparken i blokhus. Så vi var en blandet flok fra både Demensfællesket og fra vores egen forening, der havde en dejlig dag i Skulpturparken i Blokhus.

 Se billederne derfra ved at klikke her

Oktoberfest 2021

Det er næsten blevet en tradition, at vi holder oktoberfest hvert år. For første gang havde vi entreret med en rigtig levende spillemand, og han fik alle på dansegulver. En rigtig hyggelig og afslappet aften.

Se billederne derfra ved at klikke her

(Husk også at se videoen under billederne)

To dagture

Den 8. juni besøgte vi den lille Ø Aarø, kaldet Lillebælts perle. Den ligger i udmundingen til Haderslev fjord.

Den 15. juli sejlede vi på Mariager Fjord og bagefter fik vi en spændende oplevelse med et veterantog.

Se billederne fra begge ture ved at klikke  her

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.